Fullt upp

Hejhej!
Jag vet att jag varit dålig på att skriva det sista, men vi har verkligen haft fullt upp här hemma. Igår var jag och Filip först och köpte tallrikar på stan. Cervera hade 30% så då tänkte vi passa på eftersom vi vill ha fullt sätt (12st av varje) så blir det fort många tusenlappar! Efter vi hade sprungit omkring på stan så gick vi hem för att snabbt amma, byta om och sen springa ner på stan igen och möta min bästa barndomskompis, Carro och hennes son, Ossian.
Vi kom fram till att vi nästan inte träffats på 7 år!!! Helt otroligt. Men så fort vi kramats så kändes det som att vi sågs igår. Hon är samma, underbara, kärleksfulla Carro. Och hennes son var en kopia av sin mamma. Så snäll, go, smart och charmig! 🙂 Filip fick en present som var så fina. Två hakklappar som passar väldigt bra just nu eftersom vi ska börja med smakprover så småningom. Vi lunchade på stan, gick och lekte i parken och sen tog en fika. Dagen bara rusade förbi och det var så himla kul att umgås en stund. Det får inte gå 7 år till nästa gång!!
Sen på kvällen så myste vi hemma hos Filips mormor, min underbara mamma. 

Filip har dom senaste dagarna börjat ”prata”. Han känns verkligen som en liten pojke och är så stark så att han nästan sitter upp själv. Det är helt otroligt. I morses, kl 5, så tyckte jag han kändes så tung så jag fick lust att väga honom och han vägde 6,5 kg!!! Jisses. 
Denna natten var för övrigt väldigt jobbig. Han vaknade första gången kl 23.00 och sen en gång i timman ända tills det inte gick längre klockan 5. Då gick vi upp. Så nu har jag städat undan lite här hemma så att det ska se fint ut. Sitter med en kaffe och försöker bli lika pigg som Filip. 
Senare idag ska vi till min mormor och morfar på Fika, men sen, förutom det så ska jag försöka passa på att sova så fort Filip vill!
Ha en fin dag! Massor med kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *