Bäddning

Hej!
Igår var det full fart och vi startade dagen tidigt med att takstmannen var här och kollade lägenheten för att sätta ett pris på vad den är värd. Sen på eftermiddagen så kom en dam hit och gav oss inredningstips. Och mellan dessa möten så stressade jag runt som en idiot för att försöka få städat så mycket som möjligt här hemma. Det är mer än vad man tror och det känns som att jag aldrig kommer att bli färdig. 
All stressen har resulterat i att kroppen säger ifrån, så i natt hade jag hög feber och jätteont i halsen. Men det är som att Filip känner av att jag behöver vila och har varit jättesnäll mot mig idag. Vi har faktiskt till och med sovit middag båda två från 12-15 idag!! Så himla skönt. Så jag känner mig redan lite bättre faktiskt och hoppas att jag blir frisk till imorgon!!
I alla fall. Nu sover vi riktigt gott i våra nya sängkläder från Lexington!
Jag måste säga att man verkligen känner skillnad i lite dyrare sängkläder och det är värt varenda krona!
Jag har svårt att tro att jag kommer köpa sängkläder på Ikea igen i alla fall 😉
Nu ska jag dricka te, äta halstabletter och vila så att jag blir frisk. Det är så typiskt mig att stressa runt som en galning och inte ta hand om min kropp och hälsa mitt i all stress. Ajabaja. 🙂
 

1 reaktion på “Bäddning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *