Shopping

Hej!
Filip med sin bästa vän 🙂
Igår var vi ute på stan och flängde hela dagen. Tiden bara rusade iväg!! Jag och Filip gick och mötte en vän vid tolvtiden. Jag tänkte kolla på lite intredning till fotograferingen och det slutade med att jag hade köpt 12 stycken ljusstakar! haha. Väldigt konstigt! Så idag ska jag lämna tillbaka 5 stycken som vi inte behöver. När jag går in för att köpa en specifik sak så går jag ofta över styr. Hihi.
Av någon anledning så har jag legat med feberfrossa och migrän i natt. Filip har inte sovit så bra heller, vilket har gjort att jag mått ännu sämre. Men när jag vaknade nu klockan 6 så kände jag mig mycket bättre igen.. Väldigt speciellt. Men det kanske är kroppens sätt att återhämta sig när jag är ute och flänger så mycket och stressar så som jag gör.. 
Idag ska jag i alla fall ta det lugnt på dagen till M kommer hem. Sen får vi se om vi orkar åka och shoppa lite till. 
🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *