Vad gör man

Godmorgon!
I natt sov min prins som vanligt till ca 2.30 och sen ville han upp på riktigt kl 5.45! Så idag blir en lång dag som vanligt 🙂 Innan jag fick barn så kunde jag aldrig föreställa mig att gå upp så här tidigt. Men nu fungerar det helt fint och det känns jätteskönt att ha så många timmar på dagen då man får gjort så mycket! Det jag gjorde igår på morgonen kändes som att det var en vecka sen jag gjorde. Dagarna blir så långa och det är så kul tycker jag! Sen är ju jag en person som måste göra saker hela tiden så jag är ju ute och hittar på det ena och det andra konstant. Igår fick jag städat massor hemma, tagit en långpromenad, åkt och shoppat, fortsatt fixa här hemma och var i full gång ända tills jag gick och la mig. 🙂 Idag är det ingen skillnad!
Nu är lägenheten så gott som i perfekt skick! Perfektionist som jag är så kunde det inte varit finare! 🙂 Jag känner mig stolt och redo att sälja!

1 reaktion på “Vad gör man”

  • Martha skriver:

    Du får lägga ut bilderna som fotografen tar på din blogg sen (om du får) så vi får se hur fint ni gjort det 🙂 Man blir jättenyfiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *