Jobb, jobb, jobb

Hej!
Jag har inte skrivit någonting här i helgen just för att jag inte har haft en enda minut över att sitta vid datorn! Vi har jobbat konstant från att vi vaknat klockan 6 på morgonen tills vi har lagt oss på kvällen! Denna helgen började vi nämligen, förutom all städning hemma i lägenheten, att måla huset. 
Det har varit jättekul och vi har gjort en grej av det. På lördagen följde min bror och hans tjej med ut. Så då målade vi och sen grillade vi korv och åt bullar.
Det var jättemysigt och jag ville inte åka därifrån. Igår var vi där ute igen och målade. Då följde David med och hjälpte till. Vi är så glada och tacksamma för alla fina vänner som ställer upp och hjälper oss. Vi tjänar ca 35.000NOK på att måla huset själva, så därför bestämde vi oss för att göra detta och spara dom extra pengarna och köpa nåt kul för istället. 🙂
Det känns på kroppen att måla hus vill jag lova. Igår när vi kom hem så var vi så färdiga att vi gick och la oss och sov så länge som Filip tillät. Blev väl ca en timma på ögat. 
Tror Filip blev lite trött också av att vara ute i naturen och andas friska luften. Så skönt. Nu längtar vi efter att få flytta mer än någonsin!
Denna veckan blir tyvärr ingen vila heller. Nu har vi två dagar kvar på att färdigställa lägenheten innan fotografen kommer hit. Sen till helgen ska vi ha namngivningsceremoni för Filip hemma i Sverige. 
Nä, nu får jag lägga ifrån mig datorn och äta lite frukost innan jag ska sätta igång med pillandet här hemma. Ha en fin dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *