Namngivning

Då var dagen här! Filips första fest! 🙂 Vi kom till Sverige igår och har pyntat lokalen vi ska vara i idag. Det värmer i mitt hjärta att så många nära och kära vänner och släkt önskar att komma och fira Filip tillsammans med oss. Vi ser fram emot att träffas idag och äta gott och ha en liten ceremoni för att Filip heter Filip 😉

1 reaktion på “Namngivning”

  • Martha skriver:

    Hoppas ni hade en riktigt fin dag 🙂 Jättetråligt att vi inte kunde komma verkligen. Men du vet hur det är. Första gången ens lilla bebis blir sjuk och dessutom så hög feber (hans feber försvann igår så nu är han frisk igen). Vi har såklart en present till Filip här. Vi får försöka skicka den till er istället. Ser fram emot att få läsa om hur ni hade det på namngivningsceremoni här på bloggen snart i alla fall 🙂 Och än en gång… Jättetråkigt att vi inte kunde närvara. Hoppas vi ses snart ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *