Solig dag

Godmorgon!
I natt har vi fått sova!!! Äntligen! Så nu är vi ganska övertygade om att det var att han var orolig i magen. Han hade inte bajsat på några dagar, men så igår kväll så släppte det och efter det så kunde han somna och sov hela natten (med en matpaus kl 1)! Men sen ville han såklart upp tidigt som attan, redan klockan 5. Men det gör ingenting alls så länge man får sova på natten! 🙂
Igår var vi ute nästan hela dagen. Vi började med en promenad och mötte upp min bror och hans tjej för att fika lite. Sen gick vi hem och sov med Filip och efter vi vaknat så gick vi ut igen och åt glass i solen.
Här uppe satt vi och myste i solen.
Idag ska det bli sämre väder. Så vi får se vad jag och Filip hittar på. Blir väl säkerligen en promenad i alla fall och sen ska jag städa lägenheten. Vi ska ha visning igen på torsdag, men min kära man fyller 30 år på onsdag och då har jag inte tid att städa. 🙂
Nu ska jag snart äta frukost och mysa med min son! Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *