30 år

Hej hallå! 
Jag har inte hunnit blogga eftersom min man fyllt 30 år och det är full fart hela tiden! På hans födelsedag så gick vi ut och åt thai och sen gick vi hem och myste med tårta (med 30 ljus i!!).
Sen fick han paket från Filip – en helikopter!
Den satt han och lekte med i några timmar innan det var intressant att öppna mitt paket. Han fick ett belte från LV.
Sen låtsades jag att det var det enda han skulle få av mig. Hehe. Han blev glad och tackade så mycket. Sen gick vi och la Filip för natten och sen satte vi oss i soffan och då sa jag ” Ja just de ja, jag har ett till paket till dig. Det hade jag helt glömt av! Det var så länge sen jag köpte den och det är inget märkvärdigt..” Så sprang jag och hämtade ett paket. 🙂
Och den minen när han fattade att han skulle få klockan han önskat sig! 😉 Jag har nog aldrig sett honom så glad!! Haha. 
Nu är vi i Sverige och igår var vi och hälsade på Ms farmor. Idag ska vi grilla hemma hos mina föräldrar och imorgon ska jag och M bo på hotell och mysa för oss själva. Det blir första gången vi är utan Filip en hel kväll, så vi får se hur det kommer att gå! Men vi ser verkligen fram emot en helkväll, bara vi två i lugn och ro!!
Nu ligger min man i bubbelbadet och jag sitter här och väntar på att han ska komma upp så att vi kan äta lite lunch. Sen ska vi på stan en sväng! 🙂 Ha en fin dag alla!

1 reaktion på “30 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *