Helgen

Som ni vet så fyllde ju min man 30 år förra veckan och då fick han bland annat ett kuvert där det stod att vi skulle bo på hotell och mysa, bara jag och han, utan Filip på lördagen. Så efter lunch så åkte jag och M och checkade in på Clarion Post i Göteborg. Jag hade bokat ett stort Deluxerum till oss och förberett det dena och det andra. 🙂 Eftersom det var så fint väder så gick vi upp på takterassen och tog ett glas rosé och en öl.
Sen när klockan började närma sig kvällen så gick vi ner på rummet igen. Jag sa att vi kanske skulle beställa någon roomservice, istället för att gå ut och äta? Så jag ringde, medan M hoppade in i duschen. Sen efter en stund så knackade det på dörren och jag såg till att det var M som skulle öppna. Där stod hans närmaste vänner och skrek, tutade och slängde serpentiner på honom! Hihi. Surprice! 😉
Överraskningsfest! 🙂 Så himla kul att kunna överraska honom. Så då var det bara förmin fina man att slänga på sig finskjortan och skåla bubbel med gästerna! Nu var det plötsligt dags för fest! 😉
Kvällen vart lyckad och M var glad för att hans vänner ville komma och fira honom. Tyvärr tog jag inga bilder under kvällen, men det kanske var lika bra det! 😉
Filip sov hos mina föräldrar och det gick så bra så. Han somnade gott och vaknade bara en gång på natten. Jag saknade honom helt sinnessjukt mycket och grät som en galning när jag vaknade upp på hotellet på morgonen. Sen när vi kom hem till mina föräldrar och jag såg min älskade son sitta där i babysittern så tog jag upp honom och började gråta hysteriskt igen. Denna gången av glädje att jag äntligen fick hålla honom i min famn igen. Det är så speciellt at känna så här starkt för sitt barn. Jag vill aldrig lämna honom igen! 
Han är så otroligt charmig och söt liten pojke. Det finns ingen snällare än honom och han gör mig så oerhört glad och stolt. Min mamma är i Oslo, så idag har jag och Filip varit och ätit hotellfrukost med henne och sen ikväll ska vi ut och äta middag. Det är så mysigt att ha mamma här och jag önskar så att hon och pappa kunde bo i Oslo så att jag fick träffa dom varje dag!
Nä, nu ska jag mysa med min prins! Pussåkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *