Stamgäst

Godmorgon!
Igår vart min mamma bjuden på middag och vinprovning på hotellet eftersom hon är en stamgäst där. Så då tog hon med mig. 🙂 Vi fick prova deras nya meny och drack fyra viner till.
Det godaste var huvudrätten. Nam!
Så otroligt gott och fint sällskap. Men jag var hemma tidigt hos mina pojkar igen.
Nu har vi börjat att ha Filip i ett eget rum på natten och så ska vi samtidigt prova att sluta amma på natten. Jag ville sluta med det för att jag trodde att jag skulle få sova mer.. Men icke sa Nicke. Han vaknar fortfarande 2 ggr på natten och vill ha mat (men då får han ersättning) och sen vill han upp och hoppa redan kl 5!!! Detta har vu provat i två nätter nu.. Hoppas han vill sova liiiite längre i natt.. 
Idag skiner solen och planerna är väl att träffa mamma igen när hon jobbat klart. Men nu – kaffe!!

1 reaktion på “Stamgäst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *