Min prins

Godmorgon!
Idag är det verkligen en GOD morgon! Min älskade man erbjöd sig att hjälpa till med Filip i natt och det gjorde han också vill jag lova plus att Filip bestämde sig för att sova betydligt mycket bättre! 🙂 Han vaknade första gången klockan 2.30!! Och sen klockan 05.50! (om jag inte missade någon gång som M var uppe??)

Han är så go vår lilla pojke! Igår var min mamma här, så då var vi ute och promenerade i det fina vädret. Men idag är hon borta igen och M är på jobbet. Så idag står en låååångpromenad med Filip på schemat. Jag tänkte att vi skulle gå ner till havet och sen gå omkring på västkanten. Det är myckeet finare där borta! 🙂
I helgen är det ju 17 maj och hela Oslo kommer vara fyllt av firande norrmän. Så då har vi bestämt oss att fly ut till huset och måla! 😉 Hoppas på fint väder och att vi kan bli klara till på söndag.
Nä, nu ska jag mysa med min prins! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *