Mammas going

Godmorgon!
Idag är det regnigt och kallt väder ute, så då får man ligga kvar länge i sängen och mysa. Ingen stress, inga bekymmer, bara en dag full av massa gos!
Igår var vi hemma hos Erika och hennes dotter och solade på deras takterass. Barnen låg i skuggan såklart, medan vi jobba på brännan! 😉 Det var jättemysigt och tiden bara for förbi. 
Nu är snart Filip 6 månader och jag börjar bli förvirrad och börjar fundera hur mycket egentligen han ska sova och äta. Jag har försökt googla fram lite svar, men alla säger olika och det är ingen bebis som är den andra lik. Så jag får helt enkelt försöka läsa av Filip och låta han sova och äta så som han önskar. Jag tror vi har ganska så bra rutiner eftersom han för det mesta verkar ganska så nöjd. Min mjölk har blivit mindre och mindre sen den dagen jag slutade amma på natten (för ca 2 veckor sen) och nu ammar jag Filip på morgonen och en gång på dagen. Dom andra målen får han ersättning, gröt, puré och välling till läggdags. Jag tror faktiskt att jag ganska snart kommer att sluta amma helt och hållet. Jag känner mig väldigt nöjd över att kunnat amma så länge som jag faktiskt gjort, men nu börjar jag känna mig klar för att få tillbaka min kropp och istället kunna ge Filip mat som han tycker är lite mer spännande nu när han är så stor. 🙂

1 reaktion på “Mammas going”

  • Ida : skriver:

    Jag tycker du gör helt rätt i att göra som Filip känner för! Att googla blev jag bara knäpp av och slutade fort med det. Som du säger är alla barn helt olika och så länge Filip är nöjd så är det ju bra 🙂 jag slutade med amningen runt 7-8 månader helt oxå, då var Ellie mer sugen på att testa annat och var helt galen i mat! Det är så roligt! Hoppas ni har det bra, så spännande att läsa om er o erat hus! Ha det bäst:) kram Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *