Helt fullkomligt slut

Godmorgon tänkte jag säga, men vet egentligen inte vad jag ska kalla det. Jag är helt färdig efter att ha varit vaken hela natten. Filip sover jätteoroligt och har gjort det ända sen jag åkte hemifrån för en vecka sen. Det måste vara att han saknar sin pappa för jag har verkligen provat allt, men ingenting fungerar!
Idag ville han vakna hela natten med jämna mellanrum redan från klockan 22.30 och sen ville han upp för dagen, sprallig som attan klockan 04.30!! Så idag är jag så trött att jag bara gråter. Jag saknar min man och att vara en hel familj som hjälps åt på nätterna. Jag känner mig så ensam när jag måste göra allt själv och allt blir bara värre när jag är så här trött.
Hur ni ensamstående mammor klarar av att ta hand om en bäbis är för mig helt ofattbart!! Jag skulle aldrig klara mig utan min fantastiska man som är vid min sida oavsett vad. Gud vad jag älskar dig min underbara man!! Nu längtar jag efter dig mer än någonsin och räknar seriöst minuterna tills vi ses igen. <3
En bild från när vi gick och fika en tidig morgon tillsammans. Saknar dig M
 

1 reaktion på “Helt fullkomligt slut”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *