Minifirning

Hej! Denna dagen har varit lite av en dimma för lilla mig eftersom jag fick sova minimalt lite i natt.
Min prins har heller inte varit helt på topp, utan har sovit för det mesta under dagen. Nu har vi konstaterat att det är tänder på gång!! Två små tänder nere. Han gnagar på allt, dregglar och är lite småledsen och trött, samt har rödrosiga små kinder. Nu kan man se tänderna dyka upp under tandköttet och jag kan bara tänka mig hur ont det måste göra. 
Mamma har opererats idag också. Allt gick bra och nu sitter hon här hemma med bandage. (hon har opererat bort en liten knöl på foten så det är inget farligt!!)
Sen har vi också firat min pappa som fyller 55 år imorgon. Så efter att jag ”powernapat” 3 timmar så tog jag tag i matlagningen. Det blev pestopanerad kycklingfilét med potatismos, sparris och ugnsbakade tomater.
Sen till efterrätt så bakade jag en Pavlova som smakade fullkomligt utsökt! 😉
Så maten vart lyckad och vi hade mysigt. Nu sover Filip och jag ska snart gå och lägga mig jag också. Imorgon ska jag klippa mig (Wiiiihooo äntligen!) och sen på eftermiddagen så ska vi på studentskiva hos min kusin. Tänk vad tiden går fort, min minsta kusin ska redan ta studenten! 🙂
Sen är det inte många timmar kvar tills jag är i famnen hos min älskade, älskade man igen. Å gud så jag längtar!!

1 reaktion på “Minifirning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *