Frisören

Godmorgon!
I natt sov Filip till 4.18!!!! Woooow! Jag trodde jag drömde när jag såg på klockan! Så härligt för både mig och minplutt att få sova hela natten. Däremot ville han upp efter jag ammat honom sen vid 5, men det är helt okej för mig! 🙂
Idag ska jag till frisören och klippa mig.
Osminkad och nyvaken, men jag bjuder på det 😉
Trots att jag tappat mängder med hår efter graviditeten så har jag ändå en hel del kvar. Jag klipper mig väldigt sällan och sist var i december, så det är nästan ett halvår sen. Men enligt mig så behöver man inte klippa sig mer än så. Jag klipper mig när jag själv känner att det börjar bli svårt att borsta håret. Då är det liksom dags för en uppfräschning. Nu är mitt hår lite solblekt, men det tycker jag bara är fint, så jag låter bli att färga det idag. Nu ska vi in och sjunga för min pappa som fyller 55 år!! 😀 GRATTIS PAPPA! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *