Resan

Godmorgon!
Då var vi äntligen hemma i Oslo igen!!! Resan gick bra på tåget. Min pappa hjälpte mig på och Filip sov dom första två timmarna, sen åt han lite och sen satt vi och skattade och lekte i två timmar. En riktig drömresa med andra ord! Sen kom M och hjälpte oss av tåget. Tårarna bara sprutade när jag såg honom! Herregud så jag saknat min honom!!! Det har varit jättemysigt att vara hos mina föräldrar, men mitt hem är där min man är och det är verkligen som man säger ”Borta bra men hemma bäst!”
Det verkar som att Filip känner av att han är hemma. Han är blad, sover bra och ser ut att ha det riktigt bra. Jag mår också mycket bättre när jag får sova i min mans famn och det är en underbar känsla att veta att vi är en hel familj igen. (Nu tycker ni säkert att jag är jättelöjligt som bara varit borta en vecka, men jag känner mig inte hel utan min man och så är det bara!)
Idag är det fredag och jag har en del jag måste pilla med här hemma som jag inte fått gjort när jag varit i Sverige. Sen är det helg och då ska vi garanterat ut till huset och hänga! Nu har inflyttningsdatumet blivit flyttat igen, så nu är det v 28 som gäller… Hoppas verkligen att dom håller på datumet denna gången, annars blir jag sur! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *