Utflykt

Godmorgon!
I går var vi på lite utflykt. Först till huset och sen körde vi en sväng och åt picknick vid en sjö.
Myyys
Det var jättefint väder igår, men varken jag eller M trivs mitt i storstan, så vi åker nästan alltid iväg någonstans om vi har möjlighet. På eftermiddagen sen så åkte vi till lägenheten och åt middag. Det var musikens dag igår i Oslo och därför hade dom varnat oss att det kommer att spelas extremt hög musik hela kvällen. Så vi hade bunkrat upp med godsaker och la oss på soffan och kollade på serie med hög volym.
Men som vanligt så var både jag och M helt slut när klockan var 20.30, så då provade vi att gå och lägga oss. Jag hade örproppar och lyckades sova, trots den höga musiken utanför. Men vi var tvungna att stänga alla fönster, vilket måste påverkat oss oerhört negativt! För varken jag eller Martin mår bra idag och känner oss extremt trötta. Det måste bero på att vi inte fått tillräckligt med syre (vår ventilation är sönder och ska fixas till veckan!!)
Så att få frisk luft är väldigt viktigt!! 
I alla fall. idag ska jag träffa Sara en sväng. M måste jobba lite ändå, så då passar jag på att springa ut och hänga lite i solen. 😉 Nu ska jag ösa i mig kaffe så att jag vaknar till någon gång! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *