Fix och trix

Godmorgon!!
I natt sov Filip till 06.20!! Tjohoooo!
Igår åkte jag, M och Filip ut till dom som bygger vårt hus på ett möte för att avklara lite grejer. M gick in själv, för Filip var lite smågrinig, så vi väntade ute i solen och provade på att äta en smoothie. Det gick sådär bra att få i sig på egen hand, men med min hjälp så slukade han i sig hela på nolltid! 😉
Efter vi varit där så kom vi på att det var visning hemma och kunde därför inte åka raka vägen hem. Så vi stannade på Espressohouse och fikade lite.

Jag var så jäkla hungrig, så jag köpte lite bullar. Måste säga att deras chokladboll var den godaste jag någonsin smakat! Till och med godare än min gravidkraving – delicatobollar! 😉
När vi hade fikat klart så kunde vi gå hem igen. Detta var förhoppningsvis den sista visningen på lägenheten!! Nu håller vi bara tummarna att någon som var där vill köpa så att vi kan lämna den här stressen bakom oss.
Idag skiner solen (igen!!) så jag tänkte ta med Filip ut på en riktig lååååångpromenad efter frukost. Kanske vi går ner till havet och promenerar lite. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *