Hela natten!

Godmorgon!
Efter 6,5 månader så sov äntlgen Filip heeeeela natten lång! Så här går det till när vi lägger honom. Klockan 18.15 så går vi in i badrummet och badar honom. Han älskar att bada och är super glad och skrattar hela badningen oavsett vilket humör han var på innan. Sen när han plaskat färdigt och är ren så torkar vi, sätter på ren blöja och pyjamas. Sen är det dags för kvällsmålet och då har vi börjat att ge honom Godnatt gröt.

 Han hatar välling och ersättning blir han inte tillräckligt mätt av. Så gröt fungerer bäst för Filip. När han har ätit upp så bär jag honom in i hans sovrum och så sjunger vi blinka lilla stjärna, sen pussar vi på honom och lägger ner honom. Sen sjunger vi John bunden lille när han ligger i sängen och sen säger vi ”Godnatt, vi älskar dig, sov så gott” och så går vi ut ur rummet.

Sen somnar han av sig själv där inne efter någon minut. Vi har en Babycall som fungerar oerhört bra! Så om han skulle ha svårt att sova, eller om han vaknar så hör vi det. Men nu, dom senaste dagarna, så har han somnat av sig själv och sen sovit hela natten. Och inatt sov han ända från 19.00-06.00!!!! Hela natten! Det tog bara lite drygt 6 månader. Hehe. Men jisses, vilka stolta föräldrar Filip har nu! 🙂
Nu ligger min älskling och dricker ersättning i vår säng. Vi ska snart gå upp själva och äta lite frukost. Nu är det äntligen helg och massa mys står på schemat! Puss å kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *