En dag i stan

Godmorgon!
Igår hade vi absolut inga planer och valde därför att spendera dagen i stan. Vi startade med en supergod frukost hemma. 

Efter frukost satte vi på oss gympadojor och begav oss ut på en långpromenad. Vi gick och gick och gick. 
Sen blev det en kaffepaus i solen. Det var, som vanligt, superfint väder så vi ville inte gå hem. Men när vi hade gått i några timmar så bestämde vi oss för att gå tillbaka till lägenheten och äta lunch. Nu är Filip snart 7 månader och han gör framsteg för varje dag som går och igår så upptäckte vi att kan kunde sitta själv! 🙂
Helt otroligt vad han lär sig saker. Han kan inte riktigt krypa än, men han kan vrida sig och krabbla åt sidorna. 🙂
Idag är det fint väder igen och därför ska vi ut till huset och hänga. Både jag och M är otroligt trötta på stan och citylivet. Igår märkte vi att centrum inte är någonting för oss längre. Om vi får välja så spenderar vi mycket hellre hela dagen ute på landet! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *