Nästan helt klart


Idag har vi varit ute vid huset hela dagen! Nu är det nästan helt färdigt!! 🙂 Balkonen är uppe, allt är målat som man kan måla, ställningarna är borta och det börjar äntligen likna ett ordentligt hus. Vi var där ute och bara njöt av tystnaden. När klockan började närma sig läggdags för Filip så var vi tvungna att åka till stan igen.. Jag tror seriöst aldrig att vi kommer åka in till Oslo centrum igen efter att vi flyttat! Vi trivs så mycket bättre ute vid huset. Det är så fridfullt där. 
Filip mår också bra där ute som tur är, för det är ju faktiskt på grund av honom som vi valde att flytta ut från stan. Här kommer han få en lugn, fridfull, nyttig och trygg uppväxt. 🙂

1 reaktion på “Nästan helt klart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *