Vilken dag!

Godmorgon! Vilken stressig dag det blev igår!! Och som vanligt när jag stressar så blir jag klumpig som attan. Jag skulle städa lägenheten och mitt upp i allt så skulle Filip ha frukost och när jag var färdig med gröten så skulle jag bara bära den till köksbordet och då tappar jag skålen i golvet. Upp for det gröt på mig, Filip, köksluckorna, bänken, väggen, golvet, bordet och stolarna! Det var gröt överallt!
Självklart var gröten kletig och svår att få bort på mitt nystädade kök. Men det var bara att sätta igång och torka bort med en gång och sen göra om gröten på nytt. Jag är inte speciellt förvånad. Jag lyckas alltid klanta mig när jag stressar.
Som tur var så har jag en supergo bebis som underlättar för mig. Han är go och glad och klagar aldrig. Så jag blev färdig med städningen och kunde mysa med honom resten av dagen. 
Klockan 17.30 var det dags för visning och denna gången höll jag i det själv.
Jag kände mig peppad och positiv innan visningen och för en gångs skull så kom det riktigt många och alla skrev upp sig på visningslista. Så nu får vi bara hoppas att någon önskar att köpa innan vi flyttar. Men om inte så är det ingen stress för då kanske vi väljer att hyra ut istället. 🙂
Under tiden jag hade visningar så var M ute med Filip. Jag fick en bild på min lilla going som satt ute och chillade i solen.
Efter visningen så var vi så trötta så vi gick nästan och la oss med en gång. Filip sov hela natten och ända till 6.00 i morses! Så idag är vi utvilade och klara för ännu en dag i solen och visning på kvällen! 🙂

1 reaktion på “Vilken dag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *