SÅÅÅÅÅÅLD!!

FY FAAASIKEN! ÄNTLIGEN!!! 😀
Jag är så oerhört lättad! Efter flera månaders slit, visningar, dåliga nyheter, låga skambud och jobb så har vi ÄNTLIGEN fått sålt lägenheten! Det var 3 budgivare och det slutade med att vi fick sålt lägenheten för 150.000 över värderingen! Alltså 3.550.000NOK!!!! Shiiiit! Nu är jag så glad att tårarna bara sprutar! Nu fick jag åter igen bevis på att allting sker av en anledning! Allt slit var till slut värt det!! 😀 Nu ska jag och min underbara lilla familj fira!!! 😀 Sååååå glad! 

2 reaktioner på “SÅÅÅÅÅÅLD!!”

  • anette: skriver:

    Gratulerer med salget. Grunnen til at jeg spørr om det ligger er fordi jeg og samboeren skal også bygge hus, men finner ikke drømmetomten og tomten deres ser så fredelig ut og lurer på om du har noe tips og anbefalinger. Vi også ønsker ikke å bo i sentrum lenger. Bor ikke så langt ifra der dere bor og har en baby.

  • Martha skriver:

    Grattis! 🙂 Gud vad roligt (och skönt) för er. Jättestort grattis! Fira ordentligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *