Lättad

Godmorgon!
Jag är fortfarande så oerhört lättad och det känns som en sten släppt från mina axlar. Jag kan äntligen andas igen! Lägenheten är såld och vi kan slappna av för första gången på flera månader. Igår efter att vi fick sålt så skulle M på MR för ryggen och efter det blev det en sen lunch på Fridays.
Filip satt snällt i vagnen och kollade på alla som satt och åt. Han är så rolig nu när han blivit lite större. Han kan sitta upp själv, bättre och bättre för varje dag som går! Sen efter vi ätit så gick vi en promenad. Jag tror seriöst att jag gick över 2,5 mil igår totalt! jisses! Så sen på kvällen så gick vi hem och tog det lugnt. Vi åt frukt och popcorn och såg på tv. Filip är så lätt att lägga nu för tiden. Han får gröt och sen sjunger vi och lägger han i sängen och så somnar han där av sig självt. Men han splattrar alltid runt i sängen innan han somnar in ordentligt. Så igår när vi skulle lägga oss så låg han upp och ner, med fötterna på kudden. Så söt!
I natt vaknade han till vid 3.00, men sen sov han ända till 6.40!! Rekordlänge! Nu dröjer det nog inte länge till han sover 7-7 😉
Ha en fin dag alla, nu ska vi äta frukost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *