7 månader

Bild tagen från en fika härom dagen på Filip och hans mormor och morfar 🙂

Filip är ju nu lite drygt 7 månader gammal. Tiden går så fort och jag minns förlossningen som att det vore igår. Men nu sitter han här, så stor, förstående och nyfiken. Så vad är annorlunda nu mot förr? En sak är att han sover oroligare, vilket vi tror beror på mardrömmar. Han kan liksom börja gråta i sömnen och vaknar väldigt ofta på nätterna och vill bara veta att jag eller hans pappa är där. Så det är lite jobbigt och vi hoppas att det går över.
Sen har han blivit mycket mer nyfiken och vaken. Han vill vara med och se allt!
Han har också blivit lite envis. Han vet vad han vill och säger ifrån om man tex tar hans leksak ifrån honom.
Han rör sig mycket! Han kan inte riktigt krypa än, men det dröjer nog inte länge! 🙂
Det är väl ungefär framstegen han har gjort. Jag försöker njuta varje sekund vi har tillsammans. Alla stunder med honom är verkligen underbara! Vad gjorde jag egentligen innan jag fick Filip? Det är ju han som förgyller mina dagar nu för tiden och jag kunde inte föreställa mig ett liv utan honom. <3
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *