Mycket

Godmorgon!
Jag har inte hunnit blogga eller sitta vid datorn en sekund dom senaste dagarna. Det har varit full fart non stop. Mina föräldrar är här och vi har haft mängder att göra i helgen och veckan. Min bror och hans tjej har flyttat så vi har hjälpt dom, plus att vi har fixat i vårt eget hus.
Min man skulle egentligen flislägga hallen i vårt hus, men eftersom han har sånna väldiga ryggproblem så blev fogarbetet mitt. Det gick bra och var superskoj! MEN, fy fasen vad jobbigt det var fysiskt! Jag har ont i hela kroppen fortfarande och det var fyra dagar sen vi fogade! Hehe. Men nu är det klart och det blev skitbra! 
Filip har varit så snäll hela tiden när vi har flängt fram och tillbaka och jobbat. Det har inte varit en lugn stund. Ett plus är att vi har fått äta hotellfrukost varje dag! 🙂 
Men idag åker mina föräldrar hem och vi har inte så mycket mer att jobba med förän nästa helg när vi ska flytta. Imorgon ska vi på besiktning av huset och förhoppningsvis är allt som det ska så att vi inte behöver flytta på inflytten 🙂
Nu ska jag bli bättre på att uppdatera här, jag lovar! 😉

1 reaktion på “Mycket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *