Besteföräldrar

Godmorgon!
Nu har mina föräldrar och Filips bästeföräldrar åkt tillbaka till Sverige. Det känns lite tomt faktiskt och jag skulle önska så mycket att dom bodde här. Det är så trist att vi inte kan ses när vi vill. Men så är det bara och vi ses ju ändå relativt ofta för att bo i olika länder!
Filip är så glad i sin morfar och mormor. 🙂
Inatt har vi sovit väldigt dåligt! Vi provade välling igår och det gick inte bra alls. Filip vaknade kl 12 och sen 05. Och kl 5 var det full fest några våningar ovanför oss. Dom spelade helt sinnessjukt hög musik, gapade och gastade ut stolar från balkongen. Ca 6 så stängde dom av och då somnade jag om i 10 minuter innan Filip ville upp igen. 🙂 Så idag är jag lite trött, men jag är van! Vi ska snart åka ut till huset på besiktning och sen måste vi vara där och vänta på att vårt kylskåp ska komma. Bring kunde inte specifisera sig mer än att det kommer någon gång mellan 15-21. Nu blir det frukost och en massa kaffe! Kramar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *