Allt faller på plats

Bild tagen från min instagram @Oslofru

Nu börjar allt falla på plats! Vi var på besiktning av huset igår och allt såg så fint ut. Vi hade bara några få punkter att fixa till på, men i stort sett så var allt precis så som vi önskat! Vi var tvungna att vänta ute vid huset igår eftersom vår kyl skulle komma någon gång mellan 15-21. Så då gick vi på Peppes och åt pizza till lunch/middag för att fördriva tiden.
Naaaam vilka goda pizzor dom hade där! Blev riktigt proppmätt. 🙂
Idag skiner solen och det börjar äntligen kännas som sommar igen. Vi får se om vi åker ut till huset eller om vi väntar med det till imorgon. Det beror lite på när M slutar. Men nu blir det frukost och sen en promenad i finvädret! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *