Tänder och kvällsdopp

Godmorgon!
Igårkväll blev poolen 100% färdigställd och var exakt 27 grader varm! Så då lyxade vi till med ett kvällsdopp i kvällssolen efter att vi lagt Filip.
Efter att vi badat så började den jobbiga natten. Stackars lilla älsklingen börjar ju få tänder och då är inte nätterna nådiga.. Han vaknar titt som tätt av dom kliande tänderna.
Trött liten Filip. Ända räddningen och ett tips till er småbarnsföräldrar som sliter med att era barn får tänder: Iskalla nappbyten! Vi varierar nappar och har dom i isbad. Så när han vaknar på nätterna så byter vi bara nappen till en som är iskall. Det brukar funka i ca 5 minuter innan det är dags att byta igen.. 
Nu är min lilla bejbi helt slut, så det blir många promenader i vagnen idag så att han får sova ordentligt. Hoppas dom dumma tänderna kommer upp ordentligt snart! 

2 reaktioner på “Tänder och kvällsdopp”

  • Jen: skriver:

    Härligt med pool!! Angående tänderna så kan du köpa ett medel på apoteket (i Norge) som du smörjer på. Då blir tanköttet bedövat- var räddaren i nöden hemma hos oss! Minns inte vad den heter men apotekspersonalen har koll 😉 Nu vet jag inte om det är samma för alla men i vårt fall hade sönen det riktigt jobbigt de sista dagarna innan tänderna tittade fram så tror inte att det dröjer länge innan de är ute! 🙂

  • Martha skriver:

    Vidar har troligtvis tänder på G nu också. Haft hög feber, vill inte äta och sover dåligt. Kalla melonbitar (honungsmelon har vi kört med) som han får gnaga på funkar på dagen… Bara ett tips. Kan ju vara så att det är många tänder som vill ploppa upp samtidigt och det är därför han har det lite extra svårt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *