Bullar och stick

Hej!
Idag har det varit en helt strålande dag med en massa sol, bad och mys. 
Filip har börjat förälska sig i majspinnar! Han äter och mumsar högt. 🙂
Allt var frid och fröjd idag, men så plötsligt kom ett litet bi flygande. M har sagt till mig att jag måste sluta skrika och vifta med armarna (som jag alltid annars gör). så denna gången så blåste jag allt jag kunde för att getingen skulle flyga iväg. Men inte. Den satte sig och förgiftade min lilla läpp istället 🙁
Ont som satan gjorde det!
Men när jag suttit med en lök och is på i nån timma så släppte det och då var det dags för lite bullbak! Jag har bestämt mig för att ha en bakdag varje söndag då jag antingen bakar bullar eller bröd inför veckan. Supermysigt och en självklarhet när man bor i hus tycker jag. 🙂 Färskt bröd måste vara det godaste som finns! 🙂
Det var gott med lite bullar och kaffe, men kändes lite fel på något sätt att äta och dricka varmt när det nästan är 30grader ute. Tur att vi har en pool vi kan svalka oss i 😉
 

1 reaktion på “Bullar och stick”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *