Främmat

Godkväll! 🙂
Idag har vi haft lite vänner över på besök. Vi har grillat, badat och myst med våra barn. Filip brukar ju i vanliga fall vara lite blyg i början när han träffar andra människor, men idag gick det bra. 
Filip med Erika och Nicole i bakgrunden. Det gick bra en stund, men det dröjde inte länge innan Filip hittade Nicoles hår och ryckte lite lätt och då var friden över. 😛

Det var jättetrevligt ikväll! Jag älskar att ha folk över på besök nu när vi har det så fint här hemma. Det är långt ifrån färdigt här och vi har massor med saker kvar att fixa. Men vi trivs så bra ändå! 🙂 Filip hade väldigt svårt att somna däremot. Det är alldeles för varmt i hans rum, så jag tror vi kommer få byta hans rum med gästrummet som är lite svalare.
Nu har vi precis plockat undan och ska ta ett kvällsdopp i poolen. Hoppas ni har en fin kväll! Kramar från oss
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *