Helgen

Hej alla!
Nu har jag inte skrivit här på en stund. vi har nämligen haft gäster och det har varit fullt upp från morgon till kväll! 🙂
Det har varit jättekul att ha gäster här och det är så sällan vi umgås med min mans sida av familjen, så det har verkligen varit supertrevligt att ha dom här!
Så, vad har vi hittat på nu i helgen? När jag tänker efter så känns det mest som att vi har ätit en herrans massa 😉 Frukost, lunch så middag och sen där emellan så har tiden bara rusat iväg. Grabbarna har jobbat lite med att bygga terass runt poolen så att vi ska kunna fästa poolöverdraget. (heter det poolöverdrag?)
Och sen har vi njutit av det fina vädret, badat, solat, spelat spel och umgåtts! 🙂
Vi har haft supertur med vädret och haft fina dagar och kvällar. Igår spelade vi spel och självklart vann jag och min man! 😉 
Nu har alla åkt hem och jag är själv här med Filip. M var tvungen att åka in till centrum för att städa ur lägenheten. Dom som köpt den ska flytta in 1 augusti, så det känns skönt att ha den färdgi redan nu. Sen när han kommer hem så blir det en lugn dag här hemma. Kanske en promenad, men sen bara en massa mys. Det var länge sen vi var själva, så det ska bli ganska skönt det också. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *