Barnrum

Jag tänkte att jag skulle visa hur vi har inrett hela huset, men får ta lite här och där eftersom det är ett och annat rum att visa. Men idag får ni se Filips rum. Vi är långt ifrån klara, men har i alla fall kommit en bit på vägen. 
På dörren har vi satt upp en ”Filipstencil” som vi fått av Viktor och Lena i namngivningspresent. Den passar vår stil perfekt och vi tyckte det var så fint att markera Filips rum med hans namn.
Filips rum är relativt stort och man får plats med en hel del här. Men för tillfället har vi bara satt in en garderob, säng, ställbord och en massa med leksaker. Vi får se om man kanske sätter in en hylla så småningom när Filip börjar få mer saker att förvara.
Vår lilla going har precis lärt sig att sitta själv!
Ett fint broderi som Filips gammelfarmor gjort.
Stolen vid Filips säng står bara där tillfälligt. Han vaknar fortfarande på nätterna och då är det skönt för oss att kunna sitta ner när vi ger honom ersättning. Men vi får nog gå på jakt efter en finare stol, eller ta bort den så fort han börjar sova på nätterna 🙂
Vi är hittills väldigt nöjda med Filips rum och vi tror att han kommer att trivas här. Det känns kul att inte ha allt klart med en gång, utan kan inreda och pyssla med rummet efter åren som går och efter hur Filip önskar att ha det i sitt egna rum.

3 reaktioner på “Barnrum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *