Ibland så

Godmorgon!
Här sitter vi vid frukostbordet och njuter näst sista semesterdagen som en hel familj. Igår så var M lite romantisk igen och sa att jag bara skulle lägga mig på soffan och låta han ta hand om middagen. Det händer inte ofta, men ibland så överraskar han. 
Tända ljus, ett glas Riesling och små hamburgare stod på menyn och självklart åt vi i soffan framför en film. Vi gör det inte ofta, men ibland lyxar vi till det och äter i soffan. 🙂 (Ovan ser ni en liten sneak a peak på vardagsrummet, lägger upp fler bilder senare)
Efter vi ätit och sett ungefär en timma av filmen så började det blixtra och åska något fruktansvärt och rätt vad det var så blev hela rummet vitt och så sa det bara PANG! En sekund efter vaknade Filip och började gallskrika! Det var sjukt läskigt! Men vi la oss i sängen hela familjen och väntade på att åskvädret gick över.. 
Idag är det sämre väder, känns nästan som att hösten kommer alldeles för tidigt i år.. Kanske vi tar en bärplockningsrunda i skogen? Vi får se. Ha en fin dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *