Ensamt hemma

Godmorgon!
Idag såg min morgon lite annorlunda ut. Filip ropade på mig så jag gick och hämtade han som vanligt och bar in honom i vårt sovrum. Skillnaden idag var att sängen var tom.. Min man låg inte där som han har gjort dom senaste dagarna och jag hade därför ingen att krypa ner hos. Men jag låg kvar en stund och lekte med Filip som vi brukar innan jag gick ner i köket för att göra kaffe. Det känns väldigt tomt här, nästan så att det ekar. Det är första morgonen jag är här ensam och det känns verkligen ensamt!
Nu längtar jag ihjäl mig till helgen då min underbara, kärleksfulla, varma man är hemma igen!
Jag är så stolt och glad över mina pojkar. Dom betyder verkligen Allt för mig!

Nä, nu ska jag skärpa till mig lite. Min lilla pojke är ju fortfarande hemma så nu ska vi äta frukost och sen ta oss ut på en promenix. Hoppas att ni alla får en fin dag! 

1 reaktion på “Ensamt hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *