Grattis mamma!

Godmorgon!
Då var allting tillbaka till det normala igen. Helgen är över och vardagen har börjat, så nu ska det bli ordning på mitt bloggande! 😉 Det är ju inte så lätt att tänka på att sitta och uppdatera på datorn när man har massa gäster att umgås med. Men nu så.
Idag är det dock ingen vanlig dag, för idag är det min mammas födelsedag!! 
Min mamma och jag har en väldigt nära och speciell relation. Hon är inte bara min mamma, utan min allra bästa vän! Vi pratar om allt och har alltid gjort. Vi är väldigt lika på alla sätt och vis, från vårt arga humör när vi är hungriga, till vår envishet, till våra stora hjärtan som är fyllda med kärlek och omsorg för de vi tycker om. Jag är så lyckligt lottad som har en så fin mamma, hon är en sann förebild och allt jag någonsin skulle önska att få vara.
Grattis kära mamma på din dag! Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, massa pussar och kramar till dig!

1 reaktion på “Grattis mamma!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *