Baka, baka liten kaka

Eftersom jag varit ensam idag och att jag dessutom är ett riktigt litet kakmonster, trots att det inte var bakdag idag (det är alltid bakdag på söndagar) så fick jag lust att baka en kaka och då blev det Snurrkaka. 
Lätt som en plätt. Använd ingredienserna på bilden ovan. Smält smör och låt det svalna. Vispa ägg och 2,5dl socker. Vänd sen i 2,5dl mjöl, 2tsk bakpulver och 2tsk vaniljsocker. Häll sen i smöret och dela upp smeten i två bunkar. Häll i 3 msk kakao+3 msk mjölk i ena blandningen.
Smöra och bröa en form och sen häller man lite av varje i formen av blandningarna. Jag tog ca en matsked åt gången.
In i ugnen 25 minuter på 175 grader.
KLART! Avnjuts bäst med ett glas mjölk 🙂

12 reaktioner på “Baka, baka liten kaka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *