Vart tog den vägen?

Godmorgon!
Bjuder på en bild från någon vecka tillbaka. Vart tog egentligen sommaren vägen? Nu är det ju svinkallt ute! Visst skiner solen, men det är ju så kallt! Aja, i alla fall, idag är det tisdag och en dag närmare helgen och som jag längtar!! Idag händer inte så mycket speciellt som är kul för er att veta. Jag ska bara fixa med lite småsaker här hemma, framkalla lite kort och kanske måla lite på en tavla jag börjat med. Jag fick för övrigt en kommentar där det var en som frågade om jag jobbade eller om det var killen som pröjsade allt? Hihi, tyckte det var lite lustigt faktiskt och ska svara på detta. Min man jobbar och jag är mammaledig med min 8 månaders gamla bebis. Sen jobbar självklart jag också. 🙂

6 reaktioner på “Vart tog den vägen?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *