Svar på era frågor

Då har jag satt mig ner och svarat på alla era frågor ni hade till mig:
 
1. Madde: vilken vacker bild! vem har tagit den? 🙂
Min kära man är fotografen i denna familjen. Vi har en väldigt bra och lätt kamera som egentligen vem som helst ska kunna ta bra foton med, till och med jag 😉
 
2. Åsa: Hur många barn planerar ni att ha?
Efter att ha fått en sån fantastisk son så måste jag erkänna att jag längtar efter den dagen vi blir en ännu större familj. Jag, min man och min son har det så obeskrivligt bra tillsammans! Vi är så kärleksfulla och vi har det så mysigt tillsammans. Vi har självklart planerat att ha en liten familjemedlem till, men först vill vi umgås och lära känna vårt första barn och ge han all uppmerksamhet innan vi bestämmer oss för att försöka få ett barn till. Men så till din fråga, hur många barn? Jo, det blir minst två, kanske till och med tre-fyra barn totalt. Vi får helt enkelt se vad som är meningen för oss, det kan bara ödet svara på.
 
3. Miriam: skämmer din man bort dig? 🙂
Hihi, det var en lustig fråga. Ja, min man skämmer bort mig, men bara alldeles lagom mycket! Han är den perfekta mannen för mig och vet exakt när han ska lyxa till det och skämma bort mig lite extra. Han är romantisk när han vill och han ger mig presenter, blommor, lagar mat och överraskar mig när han vill visa att han älskar mig lite extra. 
 

4. Sara: vilket är ditt favorit märke? 
vad är det dyraste du köpt till dig själv? 
vad är det värsta du vet? 
hihi 🙂 mysig blogg!!

Då ska vi se Sara, jag har lite olika favoritmärken beroende på vad det är jag ska köpa. Skor är överlägset Christian Louboutin men i väskor så är det jämnt mellan Gucci och Louis Vuitton. När det kommer till kläder så har jag faktiskt inget direkt favoritmärke utan köper mest på de billigare butikerna, så att jag kan köpa mer, använda och sen köpa ännu mer!
Det dyraste jag köpt till mig själv är nog ett par Christian Louboutin skor för 6100kr.
Men det är det jag köpt själv för mina egna pengar. Men det är definitivt inte det dyraste jag äger. Min man skämmer som sagt bort mig 😉
Till din sista fråga vad det värsta jag vet är.. Getingar!!! Jag är livrädd för smådjur som gör mig illa, sticks och gör ont. 
 
5. Inger-Marie: Koselig blog 😉 
Hva er drømmejobben din?
Tack Inger-Marie!! 🙂 Vad mitt drömjobb är blir väldigt svårt för mig att svara på. Det jag kan är butik och jag har jobbat i modebranchen i hela mitt liv. Nu har jag varit mammaledig en stund och haft tid att tänka. Butikschef är det jag trivs med och tycker om att göra, men kanske jag vill prova en annan riktning än kläder. Vem vet, kanske skor, mat eller något helt nytt? Vi får se. Just nu är mitt drömjobb i alla fall att vara hemma med min underbara son! 
 
6. Emelie: hej 🙂 vad kostade ungefär allt för er med huset? tomten? byggandet och poolen såklart? 🙂 kraaaam
Ojoj, ja du, vad kostade egentligen allting till slut. Det blev en och annan miljon vill jag lova. Jag kan väl säga att det blev drygt ca 5.000.000… Och än är vi inte klara.

7. THE REVOLT: Såg på din presentation att du träffade mannen i ditt liv för två år sedan och att ni redan är gifta och har ett barn. Det är ju ganska snabbt om man jämför med hur andra brukar göra, hur tänkte ni då ni bestämde er för att gifta er?:o alltså menar inget illa med frågan, inte så att jag menar att det är fel. Utan ställer frågan eftersom att jag är intresserad av hur ni tänkte. För liksom som jag sa innan så brukar vissa knappt vilja gifta sig. Jag själv tycker giftermål är fint, så dete häftigt att det gick så snabbt för er ^^
Hej kära du. Ja det gick väldigt fort i svängarna här! Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara, utan man måste nog vara med om det själv för att kunna förstå hur äkta kärlek känns. Första gången jag såg min man så ville jag bara krama om honom, det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet! Det gick fort för mina föräldrar också som fortfarande är gifta, det gick också fort för min mormor och morfar, farmor och farfar. Så enligt min mening är det bara bra om det går fort för då är det rätt! Vi visste båda två vad vi ville och att vi ville dela livet och bli gamla tillsammans. Vi älskar varandra helt enkelt. 
 
8. Fanny Abrahamsson: Jag och min sambo letar efter hus 
Hur kom ni fram till att bygga nytt? 
Fin blogg du har 😀
Hej Fanny, tack för det! Det var min man som ville bygga nytt. När vi fick reda på att vi skulle ha barn så ville jag bestämt flytta ut från stan. Jag hade som krav att vi skulle bo i hus och inte lägenhet och gärna ute i naturen. Min önskan är min mans lag, hehe, så han började kolla runt. Till slut så hittade vi en tomt som vi åkte och kollade på som ligger nära ett naturreserverat område och där dom inte kommer bygga några fler hus utåt. Så då bestämde vi oss för att bygga där. Min man ville inte köpa någons gammla hus eftersom man inte vet hur bra det egentligen är och hur väl huset är skött. Nu är allt helt nytt, fräscht och bara vårt!
 
10. Marta: Klart jag ska vara med och ställa frågor 🙂 
Vad är du mest nöjd med, med ert nya hus (något särskilt rum, att det ligger på landet eller kanske någon särskild detalj i husets planlösning etc)?

Det var inte lätt. Jag älskar allt med vårt hus! Allt från hallen, till sovrummet, till gästtoaletten, till poolen! Men okej, jag har nog en liten favorit och det är mitt och min mans badrum.

Jag hade några krav när vi byggde huset och ett av kraven var att jag ville ha ett badkar i mitt badrum. Vi är jättenöjda med hela badet, fliserna, duschen, badrumsmöbeln och spotlightsen. Jag ska lägga upp alla bilder på badrummet en dag så ska ni få se!
 
11. Frida L: Så fin blogg :)! Vad är din ideal vikt? 
Hur mycket tjänar ni som familj ?
Hej Frida L! Jag har ingen direkt idealvikt, men jag mår som bäst när jag väger runt 58kg. Just nu väger jag lite för lite, men det gör ingenting. Så länge jag mår bra så bryr jag mig inte om vad det står på vågen! 
Ja du, vad vi tjänar som familj låter jag nog förbli ett mysterium. Jag vet att jag lovade att svara på alla frågor, men ska jag vara helt ärlig så vet jag inte exakt då det är min man som har hand om pengarna! 😉
 
12. Ina: Hej jätte mysig blogg, jag undrar om du har någon all time favorit skönhets produkt. En sån som du inte skulle klara dig utan. Kram:)
Hej Ina! Tack 🙂 Hmm ska jag vara helt ärlig så har jag inte direkt det. Som du kanske sett så sminkar jag mig nästan aldrig sen jag flyttade ut hit ”på landet”. Men hmm, om jag ska välja en produkt som jag tycker väldigt mycket om så är det min hårinpackning från Joico.

13. Isa: vad gör du i oslo? jobbar? 😀 haha tråkig fråga men känns rätt grundläggande då jag inte läst bloggen förut.
Hej Isa! Jag är för tillfället mammaledig med min 8,5 månader gamla son.
 
14. Madeleine Stark: När flyttade du till Oslo och varför? Var det pga kärleken? =)
Hej Madeleine! Jag flyttade till Oslo sommaren 2007. Det var inte på grund av kärleken, utan på grund av att jag ville skaffa mig lite mer arbetslivserfarenhet. Jag hade många vänner i Oslo som fått jobb och därför valde jag att flytta hit. Kärleken träffade jag fem år senare. 🙂
 
15. Victoria: Liker veldig godt interiør og klesstilen din:) Må spørre hvor den kjolen her er ifra også jeg?
Hej Viktoria! Tack vad snällt! 🙂 Kjolen har jag köpt i Usa på Forever21. 
 
16. Gravidresan: Fråga: var i Sverige kommer du ifrån? Varför flyttade du till Norge?
Jag kommer från en liten stad, Alingsås som ligger en bit utanför Göteborg. Jag flyttade till Norge för att jag ville jobba och bo nära många av mina vänner som flyttat dit.

17. Trine H: Hvor har dere kjøpt bassenge? 
Koselig blog 🙂
Hej och tack Trine H! Vi köpte bassengen hos Bassengspecialisten i Norge. 
 
18. Emma: Hur många barn vill ni ha i familjen?
Hej Emma. Som jag sa tidigare på fråga 2 så beror det lite på. Jag vill gärna ha en stor familj med en massa kärlek. Jag älskar barn och skulle gärna kunna tänka mig att ha 4 barn, men känns det rätt när vi fått 2 så kanske det räcker. Vi får helt enkelt vänta och se! 🙂
 
 19. Ida: Hur möttes du och din man? 
Tycker du mest om Sverige el Norge?

Hej Ida! Jag träffade min man på en dejtingsida faktiskt. Jag har berättat om det förr och du kan läsa hela historien om hur vi träffades HÄR
 
Jag måste säga att jag tycker bäst om Norge på nästan alla sätt och vis. Jag har nästan hela min familj i Sverige och jag älskar dom över allt annat på denna jord. Men när det kommer till land och hur landet skötts så måste jag säga att Norge vinner med hästlängder!
 

PHU!! Det tog sin lilla tid att svara på alla frågor och nu vill min son mysa! Hoppas att ni är nöjda med mina svar kära läsare och att ni fortsätter att följa min blogg! Puss å kram!

4 reaktioner på “Svar på era frågor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *