Elbil

Godmorgon!
Igår var vi och provkörde elbilen Volkswagen E-Golf. Själva provkörningen var helt fantastisk! Jag har aldrig åkt eller kört en elbil förut och jag måste säga att det var en väldigt speciell upplevelse. Elbil måste bara vara framtiden! Jag kan verkligen inte tänka mig att köpa en bensin/diesel bil efter det här!
Bild lånad från www.volkswagen.de
Så körupplevelsen var det inga fel på, men däremot den inkompetenta säljaren. Han visste ingenting och hade verkligen noll koll! Detta gjorde att vi inte fick den informationen vi sökte och därför blev hela bilköpet osäkert. När vi gick därifrån så var hela denna upplevelsen förstörd och både jag och min man överväger därför ett annat bilmärke/företag! Tänk vad mycket säljaren påverkar! Idiotiskt av Volkswagen att inte tänka mer på vilka dom anställer. Nu förlorar dom antagligen ett salg!
I alla fall. Vi kommer leta vidare och jag är helt såld på El-bil i vart fall! Jag fyller år snart, vem vet, kanske jag får en bil inslagen i rött rosettband! 😉 Hihi.

3 reaktioner på “Elbil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *