Modemedveten

Godmorgon!
Den här lilla filluren kan man lugnt säga är modemedveten till max! Hihi. Mammas och pappas märkeskläder/väskor/accessoarer är, förutom sladdar, väldigt kul att leka med! 🙂

Nu har vi precis satt oss i bilen för att åka till lite olika bilförhandlare. Vi har mer eller mindre bestämt oss för att en elbil är det bästa, men frågan är bara vilket märke. Jag fick en kommentar att jag borde köpa en Tesla, men den kostar alldeles för mycket! Jag vill bara ha en bil som jag kan ta mig till affären och shoppingcentren med nu när jag är mammaledig. Så egentligen vill jag bara ha en så billig och smidig bil som möjligt! 

Nu är vi snart framme hos första bilförhandlaren. Hörs senare!

3 reaktioner på “Modemedveten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *