Min man

Godmorgon!
Det är betydligt mycket mörkare på morgnarna nu när jag går upp. Det är kallt, mörkt och känns definitivt som att vi är mitt i hösten. Vart tog den varma sommaren vägen? Det gick alldeles för fort.. Det är inte meningen att sommaren ska ta slut i Juli, för vad jag vet så har Augusti alltid varit en sommarmånad..
I alla fall, vi får ta det som det är. Igår var min man på fantastiskt humör och ville lyxa till det med att laga mig en go middag.
Han är så fin. Ibland så får han bara för sig att vara lite extra underbar! Och ska man vara snäll mot mig så är det att laga mat eller städa och igår gjorde han båda två. 
Har ni fått den där känslan någon gång där det bara känns helt rätt och ni är så lyckliga över vad ni har och hur erat liv blivit. Så lyckliga att tårarna bara sprutar. Så lycklig är jag med min man. Han är allt jag någonsin kunnat drömma om och jag vet inte hur många om dagen vi säger att vi älskar varandra. Vi har alltid kännt så här för varandra, men sen vi fick Filip så har allt bara förstärkt till tusen.
Det är kärlek det.

12 reaktioner på “Min man”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *