Snart så!

Godmorgon!
Idag är jag utvilad kan man lugnt säga för Filip sov till 09.10!!! Så länge har jag inte sovit på 2 år! Haha.
Ja, idag är det lillördag och det märks, erbjudandena från den ena nattklubben till den andra hör av sig och jag börjar snart förstå att min födelsedag faktiskt närmar sig med stormsteg! Jag fyller 26 år på måndag och det måste ju såklart firas. Men, dock tror jag att mina nattklubbsdagar är förbi och firandet kommer förmodligen bli med min fina familj och en god middag. 🙂 
För er som däremot vill köpa en liten paket så har ni min lilla önskelista här: 
1. Elbil
2. Medelstora skålar som man kan ha godis/fil+müsli/nötter i
3. Brödkorg
4. LV-bälte
5. Nya Asics springskor (helst färgglada, men inget måste)
6. Årsförbrukning av popcorn
7. Stort silverfat till vardagsrummet (som man kan ha ljus på eller andra pyntsaker)
8. En mysig stickad tröja
9. Färg som man kan måla på väggen med. och. Färg som man kan måla på plast med.
10. En mysig pyjamas (även innetofflor hade varit mysigt)
11. En sockerkaksform med hål i
Som ni kanske märker så önskar jag mig inte massa smycken och skönhetsprodukter. Sen vi flyttade ut till hus så intresserar det mig inte lika mycket längre. Men saker till hemmet och även härliga kläder som kan hålla mig varm i vårat stora hus ligger högt upp på önskelistan! 
Nu ska jag ut på en långpromenad med min prins! Puss och kram på er! 😉

6 reaktioner på “Snart så!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *