Hummer

Godmorgon!
Gårdagen var verkligen oförglömligt fin. Min man behandlade mig som en prinsessa från morgon till kväll. Innan vi skulle lägga Filip så sa M till mig att jag kunde gå upp på badet och göra mig själv i ordning om jag ville..
Det är svårt att fånga den fina och mysiga känslan på bild och det kanske är svårt för alla att förstå hur mycket det här betyder för mig. Men att få ta ett bard i lugn och ro är något som jag tror att alla mammor där ute uppskattar. Sen när jag var klar kom jag ner till en fantastisk middag.
Jag och min man är stora skaldjursälskare, så sashimi till förrätt och hummer till huvudrätt passade mig mitt på pricken! Sen när jag satt där mätt som en plätt så städade min man undan och kom efter en stund med efterrätt.
Vilken kväll. Vilken dag! Helt fantastiskt!
 
 

6 reaktioner på “Hummer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *