Ont

Hej.
Ni som följt mig ett tag har nog märkt att jag sällan klagar utan ser väldigt ljust på livet och allt med mig själv och min omgivning. Men idag har jag varit hos läkaren och tagit lite blodprover.. De senaste månaderna så har jag kännt mig väldigt konstigt och mått illa till och från, plus att jag gått ner massa i vikt.. För en månad sen så fick jag så ont i magen att jag inte kunde resa mig, men det gick över efter något dygn så jag brydde mig inte mer om det. Min man har bett mig att kontakta läkaren i flera veckor, men jag har inte brytt mig om det, förän nu. I natt vaknade jag av att jag drömde att jag födde barn (för er som gjort det så vet ni hur ont jag måste haft!) och vaknade upp och insåg att jag hade så ont att jag var alldeles svettig och spyfärdig. Vi ringde legevakten (läkarmottagningen?) och beskrev hur jag mådde… Så nu har jag varit hos doktorn och tagit pröver. På fredag ska jag tillbaka igen och få reda på vad det är. Håller tummarna stenhårt att det inte är något allvarligt. Kan bero på hormonspiralen och i så fall ska den ut på fredag.. Berätter mer då. Kram på er!

7 reaktioner på “Ont”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *