Val idag

Godmorgon!
Mitt lilla hjärta är det inte lät att få en bild på, han älskar nämligen axelrämmen på kameran och vill mer än gärna dra i den. 
I alla fall, som rubriken lyder, idag är det dags för oss att ta våran plikt som svenska medborgare och åka och rösta. Vi har bott i Norge i drygt 7 år, men Norge tillåter inte dubbla medborgarskap och vi har valt att behålla våra svenska tills vidare. Eftersom Filip är född här så har han dubbla medborgarskap tills han är 18 år och sen får han välja var han önskar att vara medborgare. 
Men nu är det i alla fall snart val och vi kan åka och förtidsrösta på Svenska ambassaden och det hade vi tänkt att göra idag. Och för er som är intresserade av vad jag röstar på kan ju bara läsa bloggen och sen gissa! 😉
Ha en fin lördag så länge underbara ni!

12 reaktioner på “Val idag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *