Mammas älskade lilla sjukling

Uff vilken dag. Detta har varit en av dom jobbigaste dagarna för mig i Filips liv. Imorses hade han feber och jag gav honom en alvedon och så blev han bättre och somnade i min famn.. Men sen fick han feber igen som inte försvann och bara ökade, trots att jag gett honom alvedon. Så när tempen visade 39,3 så fick jag fullständig panik och ringde jag doktorn och som tur var så fick vi komma in med en gång! Usch, det är en hemsk känsla man får i kroppen när ens barn inte mår bra..
Väl hos doktorn så tog vi prover och konstaterade att han fått halsbetennelse (hmm, vad kan det heta på svenska, ont i halsen i alla fall). Det var tydligen ingen fara heller att han har feber. Bebisar kan få upp till 40grader utan att det behöver vara nåt allvarligt fel. Så vi skulle hem och vila och försöka få i honom mat. Är det inte bättre till på onsdag så skulle vi komma tillbaka..
Fantastisk sjukvård i Norge!! M kom hem från jobbet så nu ska vi ge all vår kärlek till vår underbara son och pyssla om honom så att han blir frisk och mår bra snart igen. <3

11 reaktioner på “Mammas älskade lilla sjukling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *