Nu står han!

Gormogon! 
Idag vaknade Filip 05.35 och gallskrek!! Jag flög upp ur sängen, min man var redan på jobbet och sprang in till Filip. Det gick inte att få honom lugnt med ersätning eller någonting.. så jag lyfte upp honom och då kände jag att han var skållhet. Stackaren hade 38,9 i feber.. Måste vara en tand på gång. Så nu har han fått en alvedon och så ligger vi i min och M´s säng och myser.
Men det är ju inte så konstigt att saker och ting händer med lille Filip. Han växer så det knakar och gör framsteg varje sekund! Se på min lilla älskling som inte är så liten längre! Nu står han alldeles själv. Det är helt otroligt, 9 månader gammal och är så duktig. Hihi. Stolt mamma här!
 

8 reaktioner på “Nu står han!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *