TBT Min första tatuering

Hej alla!
Tänkte berätta för er om min första tatuering jag gjorde när jag var 18 år gammal. 
Jag hade länge velat göra en tatuering och dom flesta av mina kompisar hade redan gjort en. Men trots att jag var en liten busig tonåring och gjorde för det mesta som jag ville, så hade jag ändå respekt för mina föräldrar som ville att jag skulle vänta tills jag var 18. Men längre än så väntade jag inte! På min 18årsdag så åkte jag till Göteborg. Jag var dödsnervös och skakade nästan när jag kom in. Efter bara någon minut så kände jag att jag började svettas och fick svårt att fokusera och sa till tatueraren att jag behövde gå på toa. Han sa bara ”ääh vad är det? Mår du illa?” och jag svarade ”Ja! Jag tror jag behöver spy!” och det gjorde jag också.. i papperskorgen! 🙂
Jag vet att många tycker att tatueringar är fult och passar på folk utan stil. För mig är tatueringar markeringar i livet.
Jag själv har 5 stycken tatueringar och jag älskar dom alla på sitt sätt och alla har sin egna historia och om ni håller er uppdaterade här på bloggen så kommer jag lägga upp och berätta om dom alla. Men denna första som jag gjorde är Kinatecken och står för min kärlek jag har för min familj. ”Evig kärlek för min mamma, bror och pappa”
 

23 reaktioner på “TBT Min första tatuering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *