Bättringsvägen

Godmorgon!
Jag sitter och öser i mig kaffe i hopp om att vakna till! Natten har varit relativt jobbig. Filip har sovit oroligt och jag har fått sitt och klappa på honom under stora delar av natten. När han vaknade sen på morgonen så hade han 39,7 och var alldeles dåsig och jag fick svårt att få kontakt med honom. Men jag gav honom en paracett och så somnade han om.. När han vaknade igen var han betydligt piggare! Han vägrar äta, men han dricker och dricker och dricker!
Han är verkligen en liten superbebis och jag är så oerhört stolt över honom! Han ser ut som en rockstar trots sin höga feber. Det verkar som att han är på bättringsvägar, men jag ska ringa doktorn om en stund och höra vad dom säger.
Hoppas ni alla underbara läsare får en förträfflig onsdag! Redan lillördag och snart helg igen! 😉

11 reaktioner på “Bättringsvägen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *